Vrachtwagenbelettering

Vrachtwagenbelettering

Maak van beletterde vrachtwagens reclameobjecten
Alle technieken in eigen huis, dus ook dekzeilen

Een beletterde vrachtwagen biedt een enorm potentieel als uithangbord voor uw bedrijf. Vermeulen & Vermeulen verzorgt vrachtwagenbeletteringen op cabines, laadbak en andere ondergronden. Ook reflecterende contourmarkeringen Dus kom maar op met uw lamellenbak, afzetbak, nutsvoertuig of tautliner.

Beletteringen

Een vrachtwagenbelettering, maar ook de wettelijk verplichte reflecterende contourmarkeringen, kunnen wij aanbrengen op uw bedrijf of in onze werkplaats in Drunen. Daar past een trekker met oplegger binnen. Afhankelijk van de gewenste uitvoering kiezen we voor losse beletteringen, geprinte beletteringen of een combinatie van beide. Het ontwerp komt tot stand in overleg met u als opdrachtgever op basis van de bestaande huisstijl.

Trailers, opleggers en bakwagens beletteren

Vermeulen & Vermeulen belettert opleggers en bakwagens in eigen werkplaats of op locatie. Niet alleen opleggers en bakwagens met panelen, maar ook dekzeilen krijgen speciale aandacht. Een dekzeil bestaat uit een groot oppervlak dat in weer en wind zijn beschermende werk moet kunnen blijven doen. Op dekzeilen wordt rechtstreeks geprint en voorzien van een speciale PU-coating. Deze gaat verkleuring van de reclame tegen, zorgt ervoor dat vuil minder snel kan hechten en is beter bestand tegen bijvoorbeeld mechanisch wassen. Voor alle typen vrachtwagens en opleggers passen wij uitsluitend hoogwaardige materialen en beletteringsmethoden toe voor een langdurige op en top uitstraling.

Opdrachtgevers

Vermeulen & Vermeulen verzorgt vrachtwagenbeletteringen voor vrachtwagendealers, carrosseriebouwers, transporteurs en ontwerpbureaus.
Belettering wagenpark Kivits Drunen
Geen vrachtwagen, maar een Fullcolourwrap: Massey Ferguson MF5611
Verlooptint van groen naar wit
Belettering wagenpark Kivits Drunen
Belettering vrachtwagen Hubrecht Instituut Utrecht
Volvo's Arno vd Dungen
Belettering en wrap Bakwagens Nelson Schoenen
 Complete wrap oplegger Forever & Ever
Wrap oplegger Riho
Belettering camper Porsche Centrum Eindhoven
Belettering camper Rabbit Racing Kawasaki
Complete full-colour wrap touringcar Carat Diamant gereedschap
Carwrap trekker van wit naar glans zwart en volledige full-colour wrap van oplegger.
Belettering en wrap oplegger Fatboy.
 Belettering oplegger Hela Curry Gewurz.