Displays

Displays

Uw eigen product-display:
op maat gemaakt en full-colour bedrukt

Laat uw product zien! Creëer uw eigen verkooppunt in shops en op beurzen met een display van Vermeulen & Vermeulen reclame, zoals vloerdisplay, toonbankdisplay, showdisplay en winkeldisplay. Met het juiste POS-materiaal zet u uw product succesvol in de markt. Wij creëren uw product-display helemaal op maat en in elke oplage uit plaatmateriaal. Al vanaf 1 exemplaar.

Displays

Bent u fabrikant of leverancier van producten? Dan wilt u natuurlijk dat uw product op de juiste manier onder de aandacht komt bij potentiële kopers. Vermeulen & Vermeulen produceert uw displays uit karton, kunststof, Dibond of ander plaatmateriaal. Laat de klanten maar komen!

Vlakbed snij- en freestafel

Vermeulen & Vermeulen reclame heeft het juiste machinepark voor uw displays in eigen huis. Daarom kunnen we precies voldoen aan uw wensen. Denk aan een vlakbed snij- en freestafel, full-colourprinters, diverse plotters en een thermische transferprinter die ook chroom, goud, zilver en fluorkleuren kan printen.

Opdrachtgevers

Overal waar verkoopondersteuning leidt tot succes, is een display van Vermeulen & Vermeulen reclame een effectief presentatiemiddel. Daarom vervaardigen wij displays voor uiteenlopende zakelijke klanten, zoals producenten, retailers, groothandels, ontwerpbureaus, reclamebureaus, marketingbureaus en organisatoren van beurzen en evenementen.

Display Durea. Metaal met poedercoat en full-colour print

Display Jos America

IMG_8625

Display Durea Duotone4Comfort

Display Gijs Schoenen

Display Liberation Route

Belettering display State of Art

Belettering displays Floris

Display Liberation Route

Display Wartsila

Display Blow-up telefoon

Display

Displays Henri

Displays frezen

Displays

Display JJ Footwear uitvoering

Display JJ Footwear render