Di-Noc interieurfolie

Di-Noc renovatiefolie
voor bureaus, wandpanelen, deuren, keukens en balies

3M Di-Noc renovatiefolie is een duurzame interieurfolie die verkrijgbaar is in vele uitvoeringen en structuren. Hiermee geeft Vermeulen & Vermeulen reclame een nieuw eigentijds uiterlijk aan bestaande oppervlakken. Di-Noc is geschikt voor het oppervlak van bijvoorbeeld bureaus, wandpanelen, lambriseringen, keukens en binnendeuren.

Verlenging van levensduur

Di-Noc is een architectonische finish met ongekende mogelijkheden voor renovatie, interieurontwerp en architectuur. Deze interieurafwerking wordt toegepast om esthetische redenen, maar ook uit kostenoverweging. Ideaal als het interieur van uw huis, entree of kantoor nog lang niet versleten is, maar wel toe is aan verjonging. Verlenging van levensduur is goed nieuws voor uw portemonnee en voor het milieu.

Kenmerken van Di-Noc

De kwaliteit van 3M Di-Noc is uiteraard superieur en is bij Vermeulen & Vermeulen reclame leverbaar in ontelbare uitvoeringen. Denk aan houtstructuren, metaalglans, uni-kleuren, metallics, carbon-look, fantasiemotieven, textiel, wandweefselstructuur en zelfs steen, stucwerk, beton en leder. Niet van echt te onderscheiden.

Voor en na. Metamorfose voorbeelden voor uw kantoor

Hieronder vindt u een aantal projecten die we uitgevoerd hebben met Di-NOC folie van 3M
Voor
Na
Biljart voorzien van een mat zwarte renovatiefolie voor een moderne uitstraling.
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na

Opdrachtgevers

Vermeulen & Vermeulen reclame past 3M Di-Noc renovatiefolie toe op wandbetimmeringen, deuren, bureaus, keukens, etc. Deze vinden we in onder andere woonhuizen, kantoorruimten, openbare gebouwen, banken en overheidsgebouwen.