Etched Glass

Etched-glass folies

Privacy en decoratie op binnen- en buitenramen

Etched-glass folie wordt ook wel glas-etsfolie genoemd. Hiermee creëert Vermeulen & Vermeulen reclame een uiterlijk van geëtst glas op alle vlakke glazen ondergronden. Dit wordt onder andere toegepast in wachtkamers, spreekkamers, kantoren en deuren. Niet alleen omdat het fraai is, maar ook vanuit privacyoverwegingen.

Toepassingen van etched-glass folie

Etched-glass folie zorgt voor een belettering met een luxe en verzorgde uitstraling. Een ander voordeel is de lichtdoorlatendheid. Glas-etsfolie filtert het (zon)licht in plaats van het buiten te sluiten. Daardoor blijft het effect van daglicht aanwezig. Etched-glass folie wordt ook toegepast op ramen van ruimtes waar privacy gewenst is. Bijvoorbeeld bij spreekkamers, praktijkruimtes en kantoren.

Kenmerken van etched-glass folie

Etched-glass folie is nooit vol-gekleurd; het materiaal is immers semi-transparant en lichtdoorlatend (translucent). Er zijn diverse tinten en structuren beschikbaar. De ene glasets-folie is bovendien transparanter dan de andere. Wilt u weten of etched-glass folie ook voor uw toepassing geschikt is? Vraag Vermeulen & Vermeulen reclame gerust om advies.

Combinatie met snijfolie en print

Glas-etsfolie laat zich uitstekend combineren met creatieve oplossingen. Bijvoorbeeld met andere typen glas-etsfolie, gekleurde snijfolies of print. De etched-glass folie zélf kan natuurlijk ook worden uitgesneden en bewerkt op vele manieren.

Opdrachtgevers

Vermeulen & Vermeulen reclame brengt etched-glass aan in onder meer kantoorpanden, banken, openbare gebouwen, overheidsgebouwen en medische omgevingen.
Privacy door middel van etched glassfolie met logobedrukking

Gedeeltelijke privacy door middel van etched glassfolie met patroon en logouitsparingen

Abstract ontwerp van de Langstraat in Etched glassfolie

Etched glassfolie voorzien van Full Colourprint KTBA

Etched glassfolie voorzien van logo's in zwarte snijfolie