Functionele glasfolies

Functionele glasfolies

Verbeter de functie van glas met onze glasfolies

Vermeulen & Vermeulen reclame levert en monteert glasfolie met diverse functionaliteiten. Zoals veiligheidsfolie als bescherming tegen opzettelijke glasbreuk, onopzettelijke glasbreuk en verkleuring door UV. Zo wordt de functie van glas aanzienlijk verbeterd.

Onopzettelijke en opzettelijke glasbreuk

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Bijvoorbeeld doorvalbeveiliging op plekken waar kinderen of bezoekers tegen de ruit kunnen vallen. Onopzettelijke glasbreuk kan leiden tot nare verwondingen. Deze worden voorkomen door ruiten te voorzien van de veiligheidsfolies van Vermeulen & Vermeulen reclame. Ook de gevolgen van opzettelijke glasbreuk, meestal veroorzaakt door inbraak en vandalisme, kunnen met veiligheidsfolie zoveel mogelijk worden beperkt. De inbraakvertragende veiligheidsfolies van Vermeulen & Vermeulen reclame voldoen aan de norm DIN 52290 (Klasse A1).

HACCP en voedselveiligheid

In voedselverwerkende omgevingen zijn HACCP-maatregelen voorgeschreven, onder meer ter voorkoming van glassplinters in etenswaren. Glasfolies worden op de ramen aangebracht om aan deze normen voor voedselveiligheid te voldoen.

Bescherming tegen verkleuring door UV

Niets verkleurt zo snel als kleding in een etalage. De UV-stralen van de zon laten de kleuren verbleken. Vermeulen & Vermeulen reclame brengt UV-werende folie aan op etalageramen. Een uitstekende bescherming tegen verkleuring door UV. Niet alleen voor etalages met kleding, maar ook met schoenen en de bijbehorende verpakkings- en reclamematerialen.

Isolerende glasfolie

Temperatuurverschillen die ontstaan via glas en raampartijen kunnen worden genivelleerd door middel van isolerende glasfolie. Daarmee worden temperatuurschommelingen tot wel enkele graden voorkomen. Isolerende glasfolie werkt zowel tegen koude als tegen warmte, dus niet alleen ideaal voor ramen aan de zonzijde.

Opdrachtgevers

Vermeulen & Vermeulen reclame brengt functionele glasfolies aan op de ruiten van onder meer winkels, banken, overheidsgebouwen, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, voedselverwerkende bedrijven en kantoren en woonhuizen