Reclamezuilen

Reclamezuilen

Reclamezuilen en reclameborden met en zonder verlichting

Een reclamezuil bij uw bedrijf laat al van verre zien waar u gevestigd bent. In weer en wind, dag en nacht. Vermeulen & Vermeulen reclame laat u kiezen uit vele typen reclamezuilen. Verlichte zuilen met lichtdoorlatende folie of zuilen die worden aangelicht via grondspots. Uiteraard passend in uw huisstijl.

Typen zuilen

De zuilen van Vermeulen & Vermeulen reclame bestaan uit een aluminium constructie met een kunststof of aluminium paneel aan beide zijden. Er zijn diverse breedtes en hoogtes leverbaar. Een zuil die van binnenuit wordt verlicht, werkt als een baken in de nacht. Maar u kunt uw zuil ook sfeervol laten opvallen door middel van spots.

Plaatsing van de zuil

De montage van de zuil kan plaatsvinden op een betonnen of geplaveide ondergrond, iets zwevend. Plaatsing op zachte ondergronden (zoals zand) gebeurt via een speciale verlengde onderconstructie die in de grond wordt aangebracht in combinatie met een betonnen fundering. Wij adviseren in die gevallen om een klein gedeelte rondom de zuil te voorzien van grind. Dat houdt opspattend zand tegen.

Electra

De verlichting in of bij de zuil wordt volgens de geldende normen aangebracht. Ook dat neemt Vermeulen & Vermeulen reclame u uit handen. Maar u kunt dit uiteraard ook laten verzorgen door uw eigen installatiebedrijf.

Varianten

Soms is een staande zuil niet de oplossing, bijvoorbeeld door plaatsgebrek. Van sommige van onze zuilen bestaan varianten die wij vlak monteren tegen de gevel. Ziet er nét weer wat anders uit dan een standaard lichtbak.

Opdrachtgevers

Vermeulen & Vermeulen vervaardigt en plaatst reclamezuilen voor uiteenlopende zakelijke opdrachtgevers, waaronder vastgoedbeheerders, bedrijfseigenaren, installatiebedrijven en reclamebureaus.
Strakke reclamezuil. De print is ook om de hoekjes geplakt.

Rechte reclamezuil rondom voorzien van print.

Ovale zuil voorzien van nieuwe belettering.

Strak verlichte reclamezuil Croonen. Voorzien van lichtdoorlatende folie en gelaste voetplaten ter bevestiging in het beton.

Zuil Elektrolas voorzien van matte foliebelettering
Zuil Elektrolas voorzien van matte foliebelettering
Reclamezuil beletterd met een combinatie van matte en glanzende foliebelettering

Zuil Elektrolas voorzien van matte foliebelettering
Reclamezuil Elektrolas voorzien van matte foliebelettering

Reclamezuil Qizini

Reclamezuil RVS-look Q-invest. Doosletter mat zwart vv oranje acylaat met indirecte LED-verlichting.

Indoor zuil Alphabet Carlease
Frame met dubbelzijdig paneel

Zuil Lex Classics vv oranje folie en 3D logo