Spandoeken en frames

Spandoeken en frames

Een spandoek past op elke gevel

Een spandoek – ook wel geveldoek genoemd – is gemaakt van stevig materiaal waarop een ontwerp is geprint. Het doek wordt voorzien van stevige ringen en randversteviging zodat het in een aluminium frame gespannen kan worden.

Gunstig geprijsd

U ziet spandoeken steeds vaker. Dat is niet zo verwonderlijk. Een spandoek is relatief gunstig geprijsd en kan fullcolour worden geprint met uw ontwerp. Bovendien kan het – dankzij de bevestiging met spinhaken en elastiek – gemakkelijk worden gewisseld. Ideaal voor seizoensgebonden reclame, promotie van open dagen, extra openingstijden, etc.

Welke materialen?

Vermeulen & Vermeulen reclame heeft alle mogelijkheden en formaten voor u beschikbaar. Wij leveren spandoeken van PVC en winddoorlatend meshdoek (gaasdoek). Ook voor wat betreft de frames bent u allang niet meer beperkt tot traditionele buizenframes. Met een aluminium kader geeft uw spandoek een heel verzorgde uitstraling aan de gevel. Informeer naar de mogelijkheden, bijvoorbeeld naar spandoeken als onderdeel van een totale signing-oplossing.

Opdrachtgevers

Vermeulen & Vermeulen reclame maakt canvasdoeken voor uiteenlopende zakelijke opdrachtgevers, zoals eigenaren van bedrijfspanden, winkeliers en winkeliersverenigingen, evenementenorganisatoren, verhuurders, bouwbedrijven en makelaars.
Herkwerk voorzien van meshdoeken (winddoorlatend)

Industriële look in deze sportruimte door gebruik van 3 buizenframes met mooie foto's in grijstinten en kleine kleuraccenten.

Buizenframe met doek Janus metaal BV

Buizenframe vv zeildoek voor Tuincentrum Drunen

Spandoek in Truss korting van Dijk Waalwijk

Spandoekframe Lex Classics

Spandoek DDL

Zeildoeken Veronica Radio

Vrijstaand frame

Spandoek met frame Rabolounge

Buizenframe met doek in de montageruimte

Wisselbaar zeildoek Durea

Truss met doek van Dijk

Grootformaat spandoek van Delft Staal