Spandoeken en frames

Spandoeken en frames

Een spandoek past op elke gevel

Een spandoek – ook wel geveldoek genoemd – is gemaakt van stevig materiaal waarop een ontwerp is geprint. Het doek wordt voorzien van stevige ringen en randversteviging zodat het in een aluminium frame gespannen kan worden.

Gunstig geprijsd

U ziet spandoeken steeds vaker. Dat is niet zo verwonderlijk. Een spandoek is relatief gunstig geprijsd en kan fullcolour worden geprint met uw ontwerp. Bovendien kan het – dankzij de bevestiging met spinhaken en elastiek – gemakkelijk worden gewisseld. Ideaal voor seizoensgebonden reclame, promotie van open dagen, extra openingstijden, etc.

Welke materialen?

Vermeulen & Vermeulen reclame heeft alle mogelijkheden en formaten voor u beschikbaar. Wij leveren spandoeken van PVC en winddoorlatend meshdoek (gaasdoek). Ook voor wat betreft de frames bent u allang niet meer beperkt tot traditionele buizenframes. Met een aluminium kader geeft uw spandoek een heel verzorgde uitstraling aan de gevel. Informeer naar de mogelijkheden, bijvoorbeeld naar spandoeken als onderdeel van een totale signing-oplossing.

Opdrachtgevers

Vermeulen & Vermeulen reclame maakt canvasdoeken voor uiteenlopende zakelijke opdrachtgevers, zoals eigenaren van bedrijfspanden, winkeliers en winkeliersverenigingen, evenementenorganisatoren, verhuurders, bouwbedrijven en makelaars.
Buizenframe vv zeildoek voor Tuincentrum Drunen
Spandoek in Truss korting van Dijk Waalwijk
Spandoekframe Lex Classics
Spandoek DDL
Zeildoeken Veronica Radio
Vrijstaand frame
Spandoek met frame Rabolounge
Buizenframe met doek in de montageruimte
Wisselbaar zeildoek Durea
Truss met doek van Dijk
Grootformaat spandoek van Delft Staal