Reclamepanelen

Reclameborden

Een reclamebord
Daar scoort u punten mee!

Maakt u reclame bij evenementen of op sportterreinen? Dan wilt u natuurlijk dat uw reclamebord lang mooi blijft. U scoort punten met een reclamebord van Vermeulen & Vermeulen reclame. Wij produceren en monteren reclameborden. Zowel op basis van uw logo als vanaf een compleet aangeleverd ontwerp. Elke afmeting is mogelijk!

Productie en montage van reclameborden

Vermeulen & Vermeulen verzorgt de productie en montage van reclameborden langs voetbalvelden, tennisbanen, wielerbanen en andere sportterreinen of in sporthallen. Ook de tijdelijke reclameborden, sponsorborden en spandoeken bij evenementen komen vaak van Vermeulen & Vermeulen reclame. Niet alleen in de regio, maar ook ver daarbuiten.

Sportclubs

Vermeulen & Vermeulen reclame verzorgt reclameborden en sponsorborden voor diverse sportclubs. Daarmee maken wij afspraken ten aanzien van materialen, maatvoering en plaatsing. Voor clubs hanteren wij speciale tarieven. Informeer eens bij Vermeulen & Vermeulen reclame naar de mogelijkheden.

Opdrachtgevers

Vermeulen & Vermeulen reclame verzorgt de sportborden meestal in opdracht van sportclubs en evenementenorganisatoren. Maar ook maken wij sportborden rechtstreeks in opdracht van sponsors en adverteerders. Deze plaatsen wij op iedere gewenste locatie en bij evenementen. Bent u zo’n sponsor of adverteerder? Neem dan gerust contact met ons op.
Gevelreclame in een alumnium frame met geïntegreerde lichtbalk erboven.
Bestaand paneel voorzien van een nieuwe print
Bord slagerij vos met meegeleverde kliklijsten om de wekelijkse aanbiedingen in te plaatsen.
Paneel op maat gemaakt voor montage in een aluminium lijst.
Detail: Trespapaneel vv ingegraveerde teksten
Reclamebord Elizabeth Arden New York
Reclamepanelen Victorinox
Reclamebord in vorm gefreesd Lex Classics
Reclameborden Durea Pink Ribbon Wandeltocht
Reclamepaneel met belettering en freesletters Kiwa
Reclamepaneel De Aleph op aluminium sandwichpaneel
Basis voor een reclamepaneel met 'volume' voor meer uitstraling