Machinestickers

Machinestickers / Bedieningspanelen

Bedieningspanelen, displays en machinestickers
Oplagen van 1 tot 1000 stuks

Stel, u bent een bouwer van productiemachines, printers, koffieautomaten, frisdrankautomaten of snackautomaten. Dan vindt u bij Vermeulen & Vermeulen reclame dé manier om elke individuele machine, elk prototype of de gehele serieproductie te voorzien van correcte typeaanduidingen en kwalitatief hoogwaardige bedieningspanelen. Wij produceren namelijk duurzame kunststof machinestickers. Deze worden toegepast als typeplaatje en keuringssticker, maar ook als druktoetsindicatie over uw elektronische drukknopbedieningen.

Duurzame PVC machinestickers

Het juiste gebruik van uw machine valt of staat bij de juiste wijze van bedienen. Een correct en duurzaam bedieningspaneel is daarbij een onmisbaar onderdeel. Vermeulen & Vermeulen reclame ontwikkelt samen met u het juiste bedieningspaneel met posities voor druktoetsen, led-indicatoren en displayvensters. De basis is een flexibel transparant paneel dat in meerdere kleurlagen wordt opgebouwd, eventueel wordt voorzien van een zelfklevende achterzijde en op de machine kan worden gemonteerd.

Warmtebestendige foliestickers

Niet alleen PVC-panelen zijn geschikt voor machines. Wij maken ook andere zelfklevende aanduidingen die geschikt zijn voor gebruik op machines. Onder meer als keuringssticker, waarschuwingssticker en bedieningsinstructie. Alle materiaalkleuren zijn in principe mogelijk.

Niet alleen standaardkleuren

Ronduit uniek is dat Vermeulen & Vermeulen niet alleen standaardkleuren print, maar ook metallic, fluor, chroom en wit. Dit vergroot de professionele uitstraling van uw machinepaneel, typeplaatje of keuringssticker.

Opdrachtgevers

Vermeulen & Vermeulen produceert machinestickers in opdracht van machinebouwers en keuringsinstanties.
Bedieningspanelen gemaakt van ontspiegeld materiaal.
Voorzien van wit achterdruk met een zelfklevende folielaag.
Bedieningspanelen met transparant venster.
De achterzijde is voorzien van een zelfklevende folielaag.
Coverstickers voor koffie en soep apparaten
Full-colour bedieningspaneel met beschermende folie