Vloerstickers

Vloerstickers

Slijtvaste vloerstickers
Overal waar uw klanten lopen

Vloerstickers ziet u vaak in supermarkten, kledingwinkels, warenhuizen en andere retailomgevingen. Ze worden tijdelijk of langdurig ingezet om uw klanten op een verrassende manier en op onverwachte plekken te laten kennismaken met uw assortiment of met speciale aanbiedingen.

Vloerstickers in elk formaat

Vloerstickers worden door Vermeulen & Vermeulen reclame in eigen huis geproduceerd. Ze kunnen worden uitgevoerd in nagenoeg elk formaat en elke vorm. De basis van vloerstickers is een kleurenprint op zelfklevend vinyl. Hierop wordt een slijtvaste toplaag aangebracht voor een langere levensduur. Laat die klanten maar komen.

Vloerstickers voor binnen en buiten

Er zijn vloerstickers voor binnen en buiten en voor verschillende soorten vloeren. Voor gladde betonvloeren, tegelvloeren, asfalt en straatstenen bijvoorbeeld. Dus niet alleen geschikt voor in winkels, maar ook voor magazijnen en trottoirs.

Functionele vloerstickers

Vloerstickers zijn niet alleen inzetbaar voor promotionele doelen. Er zijn ook functionele vloerstickers. Bijvoorbeeld voor logistieke aanduiding in magazijnen en andere bedrijfsmatige omgevingen.

Opdrachtgevers

Vermeulen & Vermeulen reclame produceert vloerstickers voor zelfstandige retailers, winkelketens en andere zakelijke opdrachtgevers, zoals magazijninrichters, handelsbedrijven, evenementenorganisaties, ontwerpbureaus en marketingbureaus.
Vloerstickers Heuvelpoort Gallerie Tilburg voorzien van anti sliplaminaat
Vloerstickers geschikt voor buitengebruik