Over ons

Belettering en signing
door Vermeulen & Vermeulen reclame

Belettering en signing is een ambacht. Voor een belettering, carwrap, bewegwijzering of reclameproductie gebruikt Vermeulen & Vermeulen reclame eersteklas materialen. Met ons machinepark en vakmanschap zorgen we dat de belettering optimaal wordt geproduceerd en gemonteerd en een lange levensduur heeft.

Carwrap en signmaking

Vermeulen & Vermeulen reclame belettert al sinds 1996. Etaleur Bob Vermeulen en zijn zoon Marcel Vermeulen begonnen samen en kregen al gauw gezelschap van een heel team gedreven signmakers, beletteraars en carwrappers. Marcel Vermeulen heeft de dagelijkse leiding over het bedrijf.

Belangrijker dan het verleden is de toekomst. De wereld van belettering en signmaking staat niet stil. Doorlopend investeert Vermeulen & Vermeulen reclame in scholing en constante modernisering van het machinepark. In ons bedrijfspand geven we regelmatig demonstraties aan geinteresseerde groepen, verenigingen of aan collega's. Ook doet het Vermeulen-team mee aan internationale carwrap-wedstrijden. En met succes, want we namen al vele awards mee naar huis. Vermeulen en Vermeulen is 3M Select Graphic Provider Gold en 3M Preferred Carwrapper.

Machines

Vermeulen & Vermeulen reclame beschikt over moderne printers en snijplotters, zoals een vlakbed UV-printer met superhoge resolutie voor het fullcolour-printen van materialen met een dikte tot 15 cm. Geschikt voor koffers, kisten, laptops, dozen, deuren, panelen en nog veel meer, zowel geschikt voor binnen- als buitentoepassingen. Daarnaast hebben we een Zünd vlakbed snij- en freestafel met een behoorlijk arsenaal aan tools, Roland rollenprinters, plotters en een thermische transferprinter die zelfs chroom, goud, zilver en fluorkleuren print

Materialen

Om de juiste kwaliteit te kunnen leveren, moet een beletteraar beschikken over de juiste materialen. Bijvoorbeeld de gegoten, vormvaste folies van 3M en Avery. Maar ook plaatmaterialen zoals aluminium sandwich paneel, perspex, geschuimd PVC, hout, karton, etc.

Wat maken we?

Autobeletteringen, carwraps, striping, bewegwijzeringen, posters, freesletters, fotowanden, reclameborden, roll-ups, beurswanden, promostickers, bedieningspanelen, displays en nog veel meer.