Stretchframes met en zonder akoestische demping

Stretchframes

Stretchframes: superstrak en akoestisch dempend

Een Stretchframe is een aluminium kader waarin een textiel peesdoek wordt aangebracht. Met nauwelijks zichtbare randen, dus altijd een superstrak resultaat. Geschikt als muurdecoratie of als luxe alternatief voor een staande banner. Het doek is snel te wisselen, ideaal voor bijvoorbeeld uw seizoenscollecties. Of als u gewoon van tijd tot tijd iets anders aan de muur wilt. Nóg een mooie toepassing: we passen Stretchframes vaak toe ten behoeve van akoestische demping.

Varianten

Een Stretchframe (ook wel textielframe genoemd) kan in oneindig veel varianten worden uitgevoerd. Nagenoeg elk formaat frame en doek is mogelijk. De print op het peesdoek is haarscherp. Dankzij de kunststof profielen aan de randen is het wisselen van het doek een fluitje van een cent. Desgewenst monteren we een speciale led-binnenverlichtingsset die ervoor zorgt dat de print helder en egaal wordt opgelicht.

Beursstand

Mooi: een Stretchframe als divider op uw kantoor of als reclame-object in uw winkel of beursstand. Bijvoorbeeld uitgevoerd met voetjes, zodat u deze stand-alone op de vloer kunt plaatsen. Zowel in een dubbel- als enkelzijdige uitvoering leverbaar. Keer op keer opnieuw te gebruiken, dus een duurzaam product.

Geluidsniveau


Stretchframes kunnen ook een bijdrage leveren aan het terugdringen van het geluidsniveau in een bepaalde ruimte. Door in het Stretchframe een geluidsabsorberende insert te verwerken, maken wij een lawaaiige omgeving een stuk aangenamer. Denk aan kantoren die zijn opgebouwd uit harde materialen (beton, glas, tegels, steen) of aan ruimtes waar de verstaanbaarheid optimaal moet zijn (spreekkamers, callcenters, showrooms, instructielokalen). Is het geluidsniveau een probleem in uw bedrijf? Kan uw kantoor wel wat akoestische demping gebruiken? Vraag ons om advies.

Opdrachtgevers

Dit alles maakt een Stretchframe tot een veelzijdige presentatieoplossing. Vermeulen & Vermeulen reclame maakt Stretchframes voor uiteenlopende toepassingen. Perfecte kwaliteit voor alle doeleinden. Dus ook voor úw kantoor, spreekkamer, winkel of beursstand!
De kunstwerken aan de wand zij net zo eenvoudig te wisselen als de collectie voertuigen uit de garage.
Eenvoudig wisselbaar, dus ieder seizoen een ander uitzicht.
Textielframe Saint Gobain
Aluminiuim frame wisselbaar textieldoek met pees.
Wisselbaar textieldoek met pees.
Grootformaat textielframe 12 x 4,8 meter