Lichtreclame

Lichtreclame

Een lichtreclame aan een gebouw in elke maat en voor elke toepassing

Lichtreclame is op heel veel plaatsen toepasbaar. Lichtreclame, in de vorm van een lichtbak of doosletters bijvoorbeeld - is de klassieker in signing en belettering en bestaat uit een verlichtingsarmatuur in een frame met een perspex paneel. Vermeulen & Vermeulen reclame vervaardigt en monteert lichtreclame voor alle toepassingen, bijvoorbeeld aan de binnen- en buitenzijde van winkels, winkelcentra, bedrijfsgebouwen en instellingen.

Lichtbakken in vele vormen en formaten

Lichtreclames zijn in vele vormen, afmetingen en typen leverbaar. Lichtbakken en doosletters worden op maat vervaardigd. Ook in afwijkende vormen, zoals de vorm van uw logo. Niet alleen de zichtzijde, maar ook de duurzame weersbestendige aluminium behuizing kan geheel in uw huisstijlkleur worden uitgevoerd.

Belettering of gekleurd perspex paneel

De zichtzijde van de traditionele lichtbak is een melkwit perspex paneel. Hierop wordt belettering aangebracht. Dit kunnen snijteksten of een print zijn van een speciale lichtdoorlatende folie. Doosletters worden voorzien van een door en door gekleurd perspex dekpaneel. Er zijn diverse uitvoeringen mogelijk waarover we u graag meer uitleg geven.

Energiezuinige ledverlichting

Moderne lichtreclame is voorzien van energiezuinige ledverlichting. Vanzelfsprekend met alle andere voordelen die ledverlichting biedt. Zo zijn de lichtbakken leverbaar met ledverlichting in diverse kleurtemperaturen en kleurnuances. Ook bestaat er ledverlichting die van kleur kan veranderen.

Een extra sjiek effect bereiken we door doosletters uit te voeren met indirecte verlichting. De letters zelf schijnen dan geen licht, maar worden indirect aangelicht vanuit de achterzijde, waardoor ze lijken te zweven op de ondergrond.

Verlichte doosletters als decoratie-object

Ook heel hip: enkele losse doosletters als decoratie-object. Dit komen we tegen in bijvoorbeeld winkels, restaurants, culturele centra en ontvangstruimten.

Opdrachtgevers

Vermeulen & Vermeulen vervaardigt en plaatst lichtbakken voor uiteenlopende zakelijke opdrachtgevers, waaronder vastgoedbeheerders, kantoorbeheerders, retailers, horecabedrijven, overheden en reclamebureaus.
De voorzijde van de logo's is voorzien van een translucent groene folie in de huisstijlkleur van de klant.

Sfeerinpressie en direct verlicht logo.

Fris witte verlichte doosletters met voorzijde uit blauw acrylaat.

Dooslogo The Line in wit aluminum combineert mooi met de betonnen achterwand.

Direct verlicht logo Kalsec met profielen in dezelfde kleur als de gevel gespoten.

Vierkante lichtbak voorzien van oranje translucente folie. Daarnaast indirect verlichte doosletters.

Verlicht logo Wrapmyride.nl op ons eigen pand gemonteerd.

Verlichte doosletters SANU bestaand uit een alumnium profiel met een blauw acrylaat fond.

Indirect verlicht logo op de overkapping

Verlichte doosletters Brasserie Ameland

Verlichte doosletters Dresz


Lichtbak Western Union

Verlichte doosletters Wrapmyride.nl

Doosletters JM van Delft & zn.

Doosletters IPS