Roll-up banners

Roll-up banners

Snel een goede bedrijfspresentatie met een roll-up banner

Een beurs, lezing, presentatie, open dag, voorlichtingsavond… Waar denkt u het eerst aan als u een geschikt communicatiemiddel zoekt om uw bedrijfsnaam, product of logo te laten zien aan een geïnteresseerd publiek? Natuurlijk! Een roll-up banner! Vermeulen & Vermeulen biedt u een aantrekkelijk geprijsd assortiment banners. Degelijk en representatief materiaal in diverse afmetingen en kwaliteiten.

Roll-up banners in alle maten

Een roll-up banner van Vermeulen & Vermeulen reclame stáát voor zijn taak. Letterlijk. Bij ons is elke roll-up banner namelijk voorzien van een stevige constructie. Deze maakt het mogelijk om de banner gemakkelijk mee te nemen – uiteraard met handige draagtas – en snel en strak op te zetten. Maximaal resultaat tegen een aantrekkelijke prijs.

Probeer onze banners

Afhankelijk van de uitvoering kunnen onze roll-up banners later nog worden voorzien van nieuwe prints. Vermeulen & Vermeulen reclame is onder meer dealer van het merk Expolinc. We printen ze in eigen huis in de hoogste resolutie.

Opdrachtgevers

Vermeulen & Vermeulen reclame maakt roll-up banners voor diverse zakelijke opdrachtgevers, zoals bedrijven, charitatieve instellingen, evenementenorganisatoren, detaillisten, winkeleigenaren, scholen en exposanten.

Mega Roll-up Wall's Happiness Station

Roll-up banner BMW i Renova

Roll-ups Wärtsilä Propulsion

Roll-up banner Staete Makelaars

Roll-up banners

Roll-up banners Nikon en Epson

Roll-up banner MINI Renova

Roll-up banner Renee by Castelijn & Beerens

Roll-up banner Wall's Happiness Station

Roll-up banners Gianni Romme

Roll-up banners Wall's en Magnum

Roll-up banner Jobry

Roll-up banners Ruimte voor ruimte

Roll-up banners SAPA

Roll-up banners Wärtsilä

Roll-up banners Wärtsilä

Roll-up banners NFM