Roll-up banners

Roll-up banners

Snel een goede bedrijfspresentatie met een roll-up banner

Een beurs, lezing, presentatie, open dag, voorlichtingsavond… Waar denkt u het eerst aan als u een geschikt communicatiemiddel zoekt om uw bedrijfsnaam, product of logo te laten zien aan een geïnteresseerd publiek? Natuurlijk! Een roll-up banner! Vermeulen & Vermeulen biedt u een aantrekkelijk geprijsd assortiment banners. Degelijk en representatief materiaal in diverse afmetingen en kwaliteiten.

Roll-up banners in alle maten

Een roll-up banner van Vermeulen & Vermeulen reclame stáát voor zijn taak. Letterlijk. Bij ons is elke roll-up banner namelijk voorzien van een stevige constructie. Deze maakt het mogelijk om de banner gemakkelijk mee te nemen – uiteraard met handige draagtas – en snel en strak op te zetten. Maximaal resultaat tegen een aantrekkelijke prijs.

Cassettes met levenslange garantie of goedkope roll-up banners voor éénmalig gebruik

Afhankelijk van de uitvoering kunnen onze roll-up banners later nog worden voorzien van nieuwe prints. Vermeulen & Vermeulen reclame is onder meer dealer van het merk Expolinc. We printen ze in eigen huis in de hoogste resolutie op Ferrari decolit.

Roll Up Classic: Het origineel!

Roll Up Classic heeft van de Zweedse Vereniging voor Vormgeving de onderscheiding ”gebruikskunst” gekregen! Het systeem is makkelijk te dragen en is snel klaar voor een presentatie. Roll Up Classic is verkrijgbaar in verschillende breedtes en is bedoeld voor herhaaldelijk gebruik bij verschillende gelegenheden.
 
 • Brede basis die stabiliteit garandeert
 • Zuivere en neutrale start van de print
 • Leverbaar in 5 breedtes: 70 85 100 115 145 cm, elke maat voor elk event
De brede basis geeft een zuivere en neutrale start van de print.

Roll Up Compact: Compact met verstelbare hoogte

Roll Up Compact is een compact en eenvoudig te gebruiken Roll Up. De ronde hoeken en zijkanten maken het systeem eenvoudig in gebruik. De verstelbare telescopische buis biedt de mogelijkheid de print in te stellen op de gewenste hoogte. Het is eenvoudig om de print te monteren zonder de cassette te hoeven openen.
 • Eenvoudig te dragen en te vervoeren
 • Flexibele printhoogte en makkelijk op te zetten
 • Professionele uitstraling, staat altijd recht
Stabiele stalen voet verzekert een rechte print.

Roll Up Professional: Exclusieve banner voor regelmatig gebruik

Roll Up Professional is een exclusieve display gemaakt om regelmatig te gebruiken in alle soorten omgevingen. Opzetten gebeurt binnen 1 minuut. Het wisselen van de print is heel eenvoudig met Roll Up Professional, die ook leverbaar is in een dubbelzijdige uitvoering.
 • Exclusief design met metallic afwerking en verzonken schroeven
 • Snel een eenvoudig wisselen van graphics zonder gereedschap
 • Dubbelzijdige uitvoering voor een stand-alone plaatsing
Exclusief design met verzonken schroeven.

4 Screen Classic: De meeste focus op de boodschap

4Screen Classic is een kostenbesparende manier om uw boodschap om grote schaal over te brengen. Perfect voor events en grote campagnes waar alles van prijs tot opzettijd essentieel is. Het design is uiterst eenvoudig en u kunt het systeem binnen een minuut opzetten. De verzwaarde buis maakt 4Screen Classic tot een perfect stevige banner.
 
 • Focus op de graphic met bijna onzichtbare profielen
 • Verschillende formaten voor elk event, van klein tot groot
 • Eenvoudig ter plekke de print te wisselen
Maximale printruimte dankzij gestroomlijnde profielen.

Pole System: Breng uw boodschap boven de menigte

Het Pole System biedt u de gelegenheid om opvallende oplossing te creëren, vooral in combinatie met andere systemen. De paneelformaten zijn flexibel in hoogte en breedte and panelen kunnen aan beide zijden van de display worden geplaatst. Pole System is binnen 1 minuut opgezet. Met een paar simpele bewegingen vouwt u de voeten uit, trekt de telescopische buis tot de gewenste hoogte en plaatst 1 of 2 prints. Makkelijker kan niet.
 
 • Snelle en eenvoudige opbouw zonder losse onderdelen
 • Dubbelzijdig, flexibele hoogtes en verschillende breedtes
 • Eenvoudig opzetten met geïntegreerde voet en buis
Pole System verhoogt uw boodschap van de vloer.

Opdrachtgevers

Vermeulen & Vermeulen reclame maakt roll-up banners voor diverse zakelijke opdrachtgevers, zoals bedrijven, charitatieve instellingen, evenementenorganisatoren, detaillisten, winkeleigenaren, scholen en exposanten.