Chrome delete

Chrome delete

Chrome delete door Vermeulen & Vermeulen reclame:
Zonder chroom een sportiever uiterlijk voor uw auto

Chroom is een klassiek design-element aan auto's. Maar wat als het accent van een auto eigenlijk veel meer zou moeten liggen op sportiviteit? Vermeulen & Vermeulen reclame weet wel raad met chromen sierstrips, grilles, raamlijsten, handgrepen spiegelkappen en andere verchroomde sierdelen aan de auto. Met een speciale chrome delete folie veranderen we chroom in onopvallend zwart, donkergrijs, carbon of juist in een accentkleur. Een subtiele verandering die de auto een ander karakter geeft.

Wrappen van de verchroomde delen

Chroom vinden we aan de buitenzijde van allerlei typen en merken auto’s. Vermeulen & Vermeulen reclame past speciale vinyl wrapfolies toe. Hiervoor hoeven de delen niet gedemonteerd te worden. Door het wrappen van de verchroomde delen krijgt de auto ineens een sportiever uiterlijk. Een wagen die afwijkt van standaard. De folie is altijd weer verwijderbaar, waarna de chroomdelen weer als nieuw tevoorschijn komen.

Opdrachtgevers

Vermeulen & Vermeulen reclame past chrome delete aan op chromen sierdelen van alle typen auto’s. Meestal doen wij dit in opdracht van particulieren, autodealers en auto-importeurs. Vraag ons om advies en alle bijzonderheden.

Chrome delete van de volgende onderdelen: raamlijsten, spiegellijsten, voorbumper onder, deurlijsten onder, lijst kofferklep, achterbumper onder en handvatten BMW 7 serie (745e)
Detailfoto's chrome delete raamlijsten, uitlaatomranding en luchtinlaat
Chrome delete Mercedes Benz S63 AMG

Chrome delete Tesla