Vlaggen en masten

Vlaggen en Banieren

Trek de aandacht met mastvlaggen, gevelvlaggen, beachflags of banieren

Met een vlag trekt u positieve aandacht. Binnen en buiten, met en zonder wind. Vermeulen & Vermeulen reclame verzorgt de productie van elk type vlag. Bijvoorbeeld mastvlaggen op de parkeerplaats, gevelvlaggen aan het bedrijfspand, beachflags bij evenementen en hangende banieren in uw ontvangsthal of beursstand.

Vlaggen en vlaggenmasten

Een vlag leent zich bij uitstek voor een bedrukking. Bijvoorbeeld een gevelvlag of mastvlag met uw logo, webadres of bedrijfsnaam. Wat ook een fraai effect oplevert: een combinatie van vlaggen. Ofwel: meerdere vlaggen op een rij met elk hun eigen kleur. Daar kijkt niemand naast.

Een vlag of banier wordt gemaakt van polyester textieldoek in de juiste kwaliteit en wordt compleet geleverd met bevestigingsmaterialen. Klaar om op te hangen. Nog geen vlaggenmast? Ook vlaggenmasten plaatst Vermeulen & Vermeulen reclame voor u.
 

Opdrachtgevers

Laat u zien met een vlag! Vermeulen & Vermeulen reclame levert vlaggen en vlaggenmasten aan bedrijven, vastgoedbeheerders, beursorganisatoren, pretparken, retailers, etc.