Magneetplaten

Magneetplaten

Snel geplaatst op auto of aanhanger en keer op keer te verwijderen
 

Een magneetplaat (ook genoemd: magneetsticker) is een handige en relatief goedkope manier om een logo of bedrijfsnaam aan te brengen op personenauto’s, bestelwagens, vrachtwagens en alle andere metalen ondergronden. Omdat magneetplaten flexibel zijn en blijven hechten op metaal, zijn ze geschikt voor nagenoeg elk vlak of licht gebogen metalen oppervlak.

Magnetisch

Een magneetplaat bestaat uit een print of snijtekst die is aangebracht op een flexibele magneetfolie. Deze is krachtig genoeg om te blijven zitten op de wagen, ook bij hogere snelheden. Magneetplaten die zijn voorzien van een print worden afgewerkt met een beschermend laminaat, met een glanzende of matte afwerking.

Toepassingen van magneetplaten

Magneetplaten worden toegepast wanneer vaste beletteringen niet de beste oplossing zijn. Bijvoorbeeld als een (bedrijfs)auto slechts korte tijd wordt ingezet of als deze gedeeltelijk privé wordt gebruikt. Magneetplaten zijn ook de oplossing als u, bijvoorbeeld in de bouw- en onderhoudssector, in onderaanneming werkt en de wagen tijdelijk wilt voorzien van het logo van uw opdrachtgever.

Opdrachtgevers

Vermeulen & Vermeulen maakt magneetplaten voor uiteenlopende zakelijke opdrachtgevers, waaronder zzp’ers, aannemers, koeriersbedrijven, transportbedrijven, onderhoudsbedrijven, (short)leasebedrijven, autodealers en tal van andere ondernemers.
Magneetplaat Ford Thunderbird Eurobird

Magneetplaten Alphabet Car Lease

Magneetplaat Mazda MX-5 actie bij Qmusic