3M Select Gold partner

De beste producten vragen om de beste service.

Bij een kwalitatief hoogstaand product hoort een kwalitatief hoogstaande dienstverlening.
3M werkt voor zijn klanten samen met de beste professionals zoals Vermeulen & Vermeulen reclame.

Bij 3M heb je een ruime keuze aan hoogkwalitatieve producten voor tal van toepassingen. Elk onderdeel uit het gamma van 3M is het resultaat van jarenlang zorgvuldig onderzoek, gevolgd door een doordacht ontwikkelingsproces. Maar de kwaliteit en het ontwerp van een 3M-product komen pas helemaal tot hun recht na gespecialiseerd advies, professionele plaatsing en vakbekwame service achteraf. Om dit te garanderen, richtte 3M het Select Graphic Provider netwerk in. Signmakers met dit kwaliteitslabel garanderen je een perfect resultaat met elk 3M product: van idee over concept tot plaatsing adviseren zij je en staan ze aan je zijde

Ga samen onze Select-partners voor het allerbeste resultaat

Een vlekkeloos imago
Als je voor een grafische oplossing van 3M kiest, dan kies je voor kwaliteit en een professioneel imago. Je beseft hoe belangrijk het is dat jouw merk perfect wordt gepositioneerd. 3M heeft alles in huis om jouw bedrijf en merk een professionele uitstraling te geven. En dus moeten ook de uitvoering en de afwerking perfect zijn. Een grafische fout of een slordigheid kan je reputatie immers al snel onderuithalen

Tot in de puntjes
Ga je met 3M in zee, dan stellen onze Select-partners alles in het werk om je bedrijf of je merk de grootst mogelijke uitstraling te geven. Zij verzorgen de grafische keuzes die je hebt gemaakt, tot in de puntjes. Op geen enkel moment zul je je zorgen hoeven te maken over de kwaliteit of de zichtbaarheid van je promotionele afbeeldingen. Alles – van het productieproces tot de eindafwerking – is erop gericht om een zo optimaal mogelijk resultaat te verkrijgen

Functioneel en duurzaam
De grafische oplossingen van 3M zijn uitvoerig getest op functionaliteit en duurzaamheid. Doet er zich toch een materiaalfout voor, dan staan onze Select-partners onmiddellijk klaar om het probleem zo snel mogelijk op een klantvriendelijke manier op te lossen.

Alleen maar voordelen met een Select-partner van 3M

Als je hebt gekozen voor een degelijk en betrouwbaar 3M-product, dan heeft het alleen maar voordelen om voor de toepassing en de concrete uitvoering in zee te gaan met een 3M Select-partner.

Een wereldwijd netwerk
3M heeft wereldwijd zorgvuldig betrouwbare partners geselecteerd: de Select-partners zijn erg vertrouwd met de producten van 3M. Ze kennen hun eigenschappen, weten perfect wat kan en niet kan en adviseren je tot in de laatste details. Waar je ook met 3M werkt, er is altijd een Select-partner in de buurt om je bij te staan met raad en daad.

Zorgvuldige selectie
Niet iedereen wordt zomaar Selectpartner van 3M. Een Select-partner wordt streng beoordeeld op een aantal belangrijke criteria. Zo garandeert 3M zijn klanten een perfecte service en een professionele ondersteuning voor elke grafische toepassing. Een Selectpartner komt niet alleen tegemoet aan de wensen en verwachtingen van de klant, maar hij voldoet ook aan de hoge kwaliteitseisen van 3M.

Vertrouwen
Als je een beroep doet op een Select-partner, dan kies je voor een gegarandeerde service en kwaliteit.
Vertrouwen in het product, de plaatsing en de afwerking zijn sleutelwoorden.

Kwaliteit
Als 3M partners selecteert, dan is dat voor die Select-partners een kwaliteitslabel. Om het kwaliteitsniveau van dat label doorlopend te kunnen blijven garanderen wordt de partner jaarlijks zorgvuldig geëvalueerd.

Beter vind je niet

Bij de selectie van de meest professionele partners maakt 3M nog een onderscheid: er zijn 3M Select Silver Graphic Providers, Select Gold Graphic Providers en Select Platinum Graphic Providers.

De 3M Gold Select-partner neemt voortdurend deel aan 3M-workshops en houdt zo zijn kennis over 3M-producten en de toepassing ervan op een hoog niveau.

Gold Select-partners beoordelen vakkundig de gevraagde toepassingen en leggen op basis daarvan de juiste productcombinatie vast, zodat die voldoet aan de meest veeleisende verwachtingen van de markt. Het garandeert de eindklant een bekwame afhandeling van zijn project. Zij kunnen de 3M™ Matched Component System™-warranty aanbieden, nog steeds de meest uitgebreide garantie in de grafische markt. Een Gold Select-partner begeleidt je concept zorgvuldig en in overleg.