Magneet / Whiteboardpanelen

Magnetische whiteboard-wanden en panelen:
functionele creativiteit

Magnetische whiteboard-wanden zijn functioneel én creatief. Zowel blanco als volledig geprint leverbaar. Deze vorm van wandbekleding passen wij bijvoorbeeld toe in kantoren, spreekkamers, instructielokalen en sportaccommodaties. Ze zijn magnetisch en beschrijfbaar met whiteboardmarkers. Geweldig voor brainstorms, scholingen en wedstrijdanalyses. Combineer teksten en tekeningen. Bevestig samples en losse notities met magneten.

Print

De magnetische ondergrond van deze whiteboard-panelen is wit en uitstekend beschrijfbaar. Vermeulen & Vermeulen reclame kan voor u echter elke denkbare print aanbrengen. Uw logo bijvoorbeeld. Maar ook een weekindeling, jaarkalender of een schematische weergave van het speelveld.

Volledig op maat

Wij kennen voor dit product geen standaard afmetingen. Elk paneel wordt volledig op maat vervaardigd naar uw wensen en aan de hand van de beschikbare ruimte. Dus ze zijn bijvoorbeeld geschikt voor muren met schuine zijden. We kunnen de whiteboardpanelen ook cirkelvormig uitvoeren of in elke andere denkbare vorm. Geef uw ideeën dus gerust de ruimte en maak van uw muur een magnetisch whiteboard.

Opdrachtgevers

Deze wandpanelen geven u alle mogelijkheden voor creativiteit en functionaliteit. Als u eenmaal de oneindige mogelijkheden hebt ontdekt, is het een onmisbaar middel voor uitleg, planning, instructies en tactiekbespreking. Daarom leveren wij deze magnetische whiteboard-wanden onder meer aan bedrijven, sportclubs en scholen.
Whiteboardpanelen Basisschool de Dromenvanger vv Full colourprint
Whiteboardpaneel Exsell vv Full colourprint
Magnetische Whiteboardwand bij Reinders
Magnetische Whiteboardwand bij RKC Waalwijk
Magnetische Whiteboardwand Amsterdam Arena