Bewegwijzering

Van gastenparkeerplaats tot toilet:
Wijs uw gasten de weg!

Met bewegwijzering binnen en buiten doet u uw gasten en klanten een enorm plezier. Snel de weg vinden naar de parkeerplaats, de hoofdingang, de receptie, de expeditie, het toilet, de juiste spreekkamer of veiligheidsaanduidingen… Bewegwijzering in en om uw gebouw helpt iedereen om tijdig op de juiste locatie te komen.

Bordjes, stickers en meer

Hoe groot uw bewegwijzering moet zijn, is afhankelijk van de situatie. Chauffeurs vinden het erg prettig om het bordje Expeditie al van verre te zien, terwijl spreekkamernummers en toiletaanduidingen veel discreter mogen zijn. Wij beschikken over talloze materialen en mogelijkheden, zowel in print, gesneden vinyl als in gefreesde panelen. Daardoor kunnen wij uw bewegwijzering helemaal afstemmen op uw wensen en huisstijl. Trouwens niet alleen voor gebouwen, maar ook voor evenementen.

Pictogrammen

Vermeulen & Vermeulen reclame produceert, levert en monteert niet alleen bewegwijzering, maar ook pictogrammen. Pictogrammen zijn een ideale manier om instructies te geven aan bezoekers, gasten of klanten. Denk aan aanduidingen als niet roken en verboden toegang. Een goede pictogram wordt door iedereen begrepen. Vermeulen & Vermeulen reclame voert pictogrammen uit naar uw wens, zelfs passend binnen uw huisstijl. Ze zijn leverbaar als sticker of kunnen door ons worden gemonteerd op panelen, deuren, muren, machines, etc.

Opdrachtgevers

Vermeulen & Vermeulen reclame maakt bewegwijzeringen en pictogrammen in opdracht van beveiligingsbedrijven, interieurinrichters, hoveniers, gebouwbeheerders, facilitair managers, winkeliers, attractieparken, vakantieparken, evenementenorganisatoren en vele andere zakelijke opdrachtgevers.
Huisnummerpaneel voor Tundra. Frisse uitstraling door print achter acrylaatglas. Montage door middel van bijpassende afstandshouders.

Strakke parkeerbordjes Keepgo

Paneel goud geslepen voorzien van zwarte print.
De voordeurruit is beletterd met etched glassfolie voor een gezandstraald glas effect.

Draaiwand voorzien van een Ampersand teken in rood velours.

Deurbelettering in zilverkleurige folie

Paneel van transparant acrylaat in combinatie met etched glassfolie, zwarte belettering en rvs afstandshouders.

Docnummers gefreesd uit 3mm zwart dibond. Een stoere uitstraling in combinatie met beton en rode deuren.

RVS-look paneel entree voorzien van foliebelettering en 3D acrylaat logo

Vrijstaand receptiebordje Liberation Route Europe

Gelaagd bordje Michelin aanbeveling

Pictogram garderobe