Huisstijl en reclamedrukwerk

Huisstijldrukwerk en logo’s:
uw complete huisstijl door Vermeulen & Vermeulen reclame

Een bedrijf is herkenbaar aan zijn logo en huisstijl. Natuurlijk kent u Vermeulen & Vermeulen reclame van reclamebeletteringen en carwraps. Maar weet u dat wij uw complete huisstijl verzorgen? Dus niet alleen op uw gevel of voertuig, maar ook op papier? Wij hebben alle kennis in huis. Van logo-ontwikkeling tot en met de uitvoering op briefpapier, visitekaartjes, flyers en eigenlijk alles wat u nodig heeft voor uw presentatie en communicatie?

Uw complete huisstijl

Voor zowel beginnende als gevestigde ondernemingen neemt Vermeulen & Vermeulen graag uw complete huisstijl of re-style voor zijn rekening. Dus ook uw logo en alle lay-outs en drukwerken die u nodig heeft om succesvol te zijn. Onze designers zetten uw ideeën en wensen om in een herkenbaar ontwerp. Wij bewaren en bewaken bovendien uw huisstijl voor u.

Drukwerk

Drukwerk is er in vele maten, soorten en uitvoeringen. Vraag Vermeulen & Vermeulen reclame eens om advies. Eén adres voor alles dus. Denk aan huisstijldrukwerk, notitieblokken, werkbonnen, folders, flyers, menukaarten, wenskaarten, brochures en magazines, bureauonderleggers, presentatiemappen en weggeefartikelen. Deze produceren wij in zowel fullcolour als PMS-kleuren en zelfs in wit-print.

Bijzondere afwerkingen

Uw drukwerk kunnen wij voorzien van bijzondere afwerkingen en luxe veredelingen, zoals pregen, rillen, foliedruk of laminaten. Ook zijn heel veel contouren en stansvormen mogelijk waarmee u zich onderscheidt in de markt. Bent u niet helemaal thuis in de mogelijkheden van papieren drukwerk, dan laten wij u hiermee met plezier kennismaken.
Visitekaartjes voorzien van spotvernis, soft toutch laminaat, en klapkaartjes met ril

Opdrachtgevers

Logo’s, huisstijlen en drukwerken verzorgen wij voor uiteenlopende opdrachtgevers en sectoren. Spreek de mogelijkheden eens door met de ervaren en creatieve ontwerpers van Vermeulen & Vermeulen reclame en kom bij ons de papiersoorten, de kwaliteit van het drukwerk en de vele mogelijke afwerkingen bekijken!
Levering van boekjes. Zowel in kleine als in grote oplages.

Visitekaartjes voorzien van spotvernis, soft toutch laminaat, en klapkaartjes met ril

Compleet ontzorgd: Folders, briefpapier, huisstijlhandboek, afsprakenkaartjes, enveloppen, pennen.

Enveloppen, Notitieblokken met lijntjes en blokken, visitekaartjes en briefpapier

Combinatie van matte Anti-scratchlaminaat en koperkleurige foliedruk