Lakbescherming

Steenslagbescherming

Steenslagbescherming
functioneel en bijna onzichtbaar

Steenslag in de lak ontstaat waar steentjes uit de weg vrij spel hebben. Deze steentjes veroorzaken putjes in de lak. Bij iedere steenslagimpact wordt er een schilfertje van de originele lak gestoten. De originele lak is daarmee onherstelbaar vernield. Steenslag ontsiert de auto, meestal precies op de carrosseriedelen die het meest in het oog springen, zoals bumpers, motorkappen en spatborden. Steenslag ontsiert de lak. De oplossing om de auto lang mooi te houden: steenslagbescherming door Vermeulen & Vermeulen reclame. Ook genoemd: anti-steenslagfolie of paint protection film.
 

Onzichtbaar

Steenslagbescherming wordt meestal aangebracht op de meest gevoelige carrosserie-delen, zoals de neus, skirts en zijschermen. Deze bestaat uit een transparante PU-folie (polyurethaan) die zo goed als onzichtbaar is en met gemak meer dan 10 jaar kan meegaan. Deze PPF anti-steenslagfolie kan in principe hetzelfde onderhoud ondergaan als de rest van de auto. Dus wassen en poetsen is geen enkel probleem.

Aanbrengen van anti-steenslagfolie

Het goed aanbrengen van anti-steenslagfolie (paint protection film) is echt vakmanschap, enigszins te vergelijken met een carwrap. Vermeulen & Vermeulen reclame verstaat de kunst om de anti-steenslagfolie zorgvuldig te laten aansluiten op het oppervlak.

De folie is – indien gewenst – relatief gemakkelijk te verwijderen. Belangrijk voordeel is dat de lak eronder nog zo goed als nieuw is gebleven. In ieder geval zonder dat steenslag er vat op kan krijgen.

Poetsen, sealen en lakbescherming

Niet alleen steenslagbescherming betekent een verlenging van de levensduur van de originele lak en van de carwrap. Ook het reinigen, poetsen en sealen van de lak of de carwrap draagt daar aan bij. Voor het behoud van de lak en de carwraps beveelt Vermeulen & Vermeulen reclame het wereldwijde topmerk Meguiar’s aan, waarvan wij dealer zijn. Dat betekent dat u uw auto bij ons ook kunt laten voorzien van een lakbescherming.

Opdrachtgevers

Vermeulen & Vermeulen brengt lakbeschermingsfolie (paint protection film) voornamelijk aan op personenauto’s en doet dat in opdracht van autodealers, fleetowners, leasebedrijven en particulieren