Nieuwsbrief november 2021
Beste relatie,

Hoe verder richting de winter, hoe donkerder de dagen.
Gelukkig laat Vermeulen & Vermeulen reclame uw communicatie ook opvallen in de duisternis. In deze nieuwsbrief leest u bijvoorbeeld alles over onze reflecterende folies voor uiteenlopende toepassingen. Dat valt lekker op!

En over zichtbaarheid gesproken: de afgelopen periode hebben we weer diverse opvallende exclusieve auto's voorzien van lakbeschermingsfolie. Deze herstelt zichzelf bij alledaagse beschadigingen en houdt de lak in originele staat. Mooi hoor!

Is er dan enkel positief nieuws? Niet helemaal. Ook Vermeulen & Vermeulen reclame ondervindt namelijk nog steeds de gevolgen van de wereldwijde grondstofschaarste. We leggen het allemaal uit in deze nieuwsbrief.

Veel leesplezier!


Team Vermeulen & Vermeulen reclame
Marcel Vermeulen

Zichtbaar in het donker

Reflecterende folies met en zonder print

Hoe val je op in het donker? De reflecterende folie-series van 3M verrichten wonderen met zelfs het minste straaltje licht. Een autolamp, zaklamp of fietsverlichting is namelijk al genoeg voor een oase van zichtbaarheid.

Toepassingen
De drie soorten reflecterende (officieel moeten we zeggen: retroreflecterende) folie hebben elk hun eigen toepassing. Ze zijn geschikt voor vlakke en licht glooiende ondergronden. Binnen die toepassingen zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan uw bestelwagen, vrachtwagen, aanhanger, laaddok, entreedeur of interne en externe bewegwijzering. Niet alleen omwille van het fraaie effect, maar ook uit veiligheid.

3M retroreflecterende printbare carwrapfolie
Deze wrapfolie is geschikt voor grotere oppervlakken. Dankzij de heldere grijswitte kleur, kunnen we deze voorzien van een fraaie full-colour print. Overdag zien voorbijgangers een 'normale' wrap. In de avond en nacht levert dit materiaal echter een opvallend en creatief eindresultaat op.

3M retroreflecterende snijfolie
Deze folie passen we toe voor het uitsnijden van uiteenlopende vormen. Denk aan logo's, letters, decoratieve signing-elementen en waarschuwingssymbolen. Wij leveren dit materiaal in diverse kleuren. Zelfs in zwart. Deze folie voldoet aan UN ECE R 104 E en kan dus ook worden toegepast voor genormeerde markeringen.

3M retroreflecterende contourmarkering
Als het om veiligheid gaat, kunt u eigenlijk niet om deze contourmarkering heen. Deze voldoet aan de norm ECE104/983-71 en is leverbaar in diverse kleuren. Wij passen dit product bijvoorbeeld toe op opleggers en bouwkranen.
Informatie over voertuigbelettering

Soms is het te koud voor ons ambacht

Waarom we op bepaalde dagen niet kunnen beletteren

Regelmatig krijgen we complimenten over de kwaliteit van ons ambacht. Zelfs nog na járen. Niet voor niets zet Vermeulen & Vermeulen reclame in op kwaliteit. Dat kán echter betekenen dat we in koudere omstandigheden geen folies kunnen monteren. Hoe dat zit, leggen we hier uit.

Minimale ondergrondtemperatuur
Voor het verwerken van beletteringsfolies moet de ondergrond een temperatuur hebben van minimaal 10ºC. Carwrapfolies vereisen een minimale ondergrondtemperatuur van zelfs 15ºC. Om die te behalen moet de omgevingstemperatuur zelfs nog enkele graden hoger zijn. Zeker bij kou kunnen dauw en regen nog eens een extra belemmering vormen. Bij koudere omstandigheden moeten we het montagemoment dus uitstellen en een nieuwe afspraak maken.

Eindhechting
Folie bereikt zijn eindhechting binnen 24 uur. Koude en vocht vertragen het hechtingsproces echter. Daardoor wordt de optimale kleefkracht niet bereikt. Voertuigen die we in eigen huis beletteren, zetten we in koudere perioden een dag vantevoren binnen, zodat ze kunnen drogen en op temperatuur kunnen komen.
Neem gerust contact op voor meer informatie

Uitgelicht project

Lakbescherming: zelfherstellend + superglanzend
Een Ferrari die er na járen nog als nieuw uitziet? Zelfs zonder krasjes? Steeds meer bezitters van nieuwe klassiekers en exclusieve auto's weten Vermeulen & Vermeulen reclame te vinden voor lakbescherming.

Zelfherstellend
Op deze Ferrari F8 Tributo hebben we Premiumshield Elite SH toegepast. Dat is een lakbeschermende folie met een superhoge glansgraad. Glashelder en bevat geen UV-block, daardoor ontstaat - ook op langere termijn - geen kleurverschil tussen de beschermde en onbeschermde carrosseriedelen. Kleine krasjes door bijvoorbeeld takken of lichte parkeerschade, trekken bovendien vanzelf weg onder invloed van warmte.

Vakmanschap
Bij het aanbrengen van lakbeschermingsfolie, zoals op deze Ferrari, haalt ons team alles uit de kast. Het onzichtbaar aanbrengen vergt namelijk specialistisch vakmanschap. Insluiting van zichtbaar stof en vuil is natuurlijk onwenselijk. Daarom wordt de lak deel voor deel schoongestoomd en gespoeld. De gesneden folie wordt secuur uitgelijnd langs de carrosserienaden. De eigenaar van deze Ferrari was zeer te spreken over het eindresultaat en is van plan nog járen zorgeloos te genieten van zijn rijdersauto.
Neem gerust contact op voor meer informatie

Nog steeds gevolgen van de grondstofschaarste


De wereldwijde grondstofschaarste leidt tot twee vervelende problemen: folies zijn duurder geworden en niet alle materialen zijn even goed verkrijgbaar. 

De afgelopen tijd heeft Vermeulen & Vermeulen reclame te maken gekregen met (schrikt u niet!) maar liefst 5 maal een prijsverhoging. Zo langzamerhand ontkomen we er niet aan om deze stijgingen te gaan verdisconteren in onze offertes.

Van sommige materialen, zoals bepaalde folies, is de beschikbaarheid op voorhand niet te garanderen. Heeft u binnenkort een groot project, dan vragen wij u om ons ruim vantevoren een seintje te geven. Dan kunnen wij tijdig een forecast afgeven bij onze fabrikanten.

Hartelijk dank voor uw begrip. Net als u hopen wij dat deze grillige periode snel tot het verleden zal behoren.

Vermeulen & Vermeulen reclame
Vimmerik 20
5253 CB Nieuwkuijk
Nederland
+31 (0)416 320 640
info@vermeulenreclame.nl
vermeulenreclame.nl

            Facebook Twitter Instagram

            Facebook Twitter Instagram