Nieuwsbrief juni 2021
Beste relatie,

Klantcontact begint bij zichtbaarheid. Tijd om eens naar uw bedrijf te kijken door de ogen van uw klant of uw gast.


Hoe hangt de vlag er bij u bij? Niet alleen letterlijk (jaja, wij leveren vlaggen), maar ook figuurlijk. Is uw buitenreclame netjes op orde, zodat uw klant weet waar hij of zij moet zijn? In deze nieuwsbrief daarom speciale aandacht voor reclamezuilen.

En gaat u met uw bedrijfswagen op pad, dan komt u elke kilometer honderden potentiële klanten tegen. Onlangs hebben we een vloot van ruim 100 auto's gewrapt voor Eiffel Consultancy. Ook hierover leest u meer in deze nieuwsbrief.

Vermeulen & Vermeulen reclame blikt niet alleen vooruit, maar kijkt ook achterom. Want we bestaan 25 jaar in 2021. Deze feestelijke mijlpaal hadden we nooit kunnen bereiken zonder u. Dus daarom uit de grond van ons hart: dankjewel!

Veel leesplezier!


Team Vermeulen & Vermeulen reclame
Marcel Vermeulen

Goed georganiseerd en een vlekkeloze uitvoering

Fleet van 109 auto's gewrapt

Carwrappers zijn duizendpoten. We worden namelijk niet alleen enthousiast van design en folie, maar ook van slimme oplossingen die het werk perfect maken. Voor het wrappen van 109 auto's van Eiffel Consultancy werden bovendien onze organisatieskills aangesproken. Immers, waar laat je al die voertuigen en hoe zorg je ervoor dat ze allemaal op tijd klaar zijn?

Carwrapping
Carwrapping is het inpakken van een auto met speciale folie. De auto krijgt een nieuw aanzicht zonder overspuiten. De lak onder de folie blijft dus origineel en zelfs jarenlang beschermd.

Eiffel
Onlangs kregen we een geweldige opdracht van een van onze klanten, Volkswagen-dealer Van den Udenhout. Of we maar liefst 109 Volkswagens van het gloednieuwe model ID3 konden voorzien van de huisstijl van Eiffel Consultancy. Dat leverde enkele technische uitdagingen op. Ten eerste had niemand op dat ogenblik nog ervaring met dit type. Ten tweede wilden we natuurlijk dat alle wagens in de serie op exact dezelfde manier werd gewrapt in een constante hoge kwaliteit. Om dit te bereiken hebben we onder andere een unieke template ontwikkeld voor de voorbumper, die vanwege het gatenpatroon eigenlijk niet geschikt is om te wrappen.
Klus geklaard
Elke binnenkomende en uitgaande ID3 werd door ons geregistreerd en gedocumenteerd. Dankzij een goede planning met heldere werkinstructies - en natuurlijk het vakmanschap van onze wrappers - hebben we de klus keurig binnen de tijd geklaard. De klant is blij en brengt er binnenkort nog 40.

Ook voor u
Carwrapping geeft ook aan úw wagenpark een geweldig representatieve touch. Of u nou 1, 10 of 100 auto's heeft. Met plezier vertellen wij u er meer over. Neem dus gerust contact op!
Lees alles over carwrapping

Modern & superstrak voor buiten

Nieuwe lijn reclamezuilen

Als aanvulling op onze bestaande range introduceert Vermeulen & Vermeulen reclame een lijn moderne reclamezuilen. Deze vallen op door hun superstrakke design.

Vele doeleinden
Deze reclamezuilen zijn leverbaar in diverse afmetingen en in de kleuren zwart en wit. Ze beschikken over een zeer bruikbaar rechthoekig oppervlak. Dat maakt ze geschikt voor vele doeleinden. We passen ze bijvoorbeeld toe voor bewegwijzering en als huisstijldrager.

Ontwerp
Vanwege hun strakke uiterlijk komt de belettering goed tot zijn recht. Het is voor ons team dan ook iedere keer weer een feest om een mooi ontwerp te verzorgen. Daarbij passen we uiteenlopende folies en printopties toe. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Neem gerust contact op voor meer informatie

De prijsontwikkeling van kunststof


De berichten over wereldwijde grondstofschaarste zijn niet te missen. Ook Vermeulen & Vermeulen reclame ontkomt niet aan de gevolgen hiervan. Het betekent dat de prijzen van kunststof materialen nog steeds stijgen. 

In bepaalde gevallen betekent dit dat onze offertes een beperktere geldigheid hebben. Sommige producten, bijvoorbeeld acrylaat, kunnen we zelfs enkel tegen dagprijzen aanbieden. Door de schaarste van grondstoffen kunnen ook de levertijden helaas anders zijn dan we normaal gewend zijn. Omdat wij bij Vermeulen & Vermeulen reclame van heldere communicatie houden, hopen we natuurlijk dat deze grillige kunststofmarkt zo snel mogelijk stabiliseert.
Vermeulen & Vermeulen reclame
Vimmerik 20
5253 CB Nieuwkuijk
Nederland
+31 (0)416 320 640
info@vermeulenreclame.nl
vermeulenreclame.nl

            Facebook Twitter Instagram

            Facebook Twitter Instagram