Nieuwsbrief mei 2020
Beste relatie,

Klantcontact mag weer op steeds meer plekken. Hou het veilig voor uw medewerkers en klanten. Bijvoorbeeld met onze budgetvriendelijke preventieschermen in twee formaten. Nu ook handig online te bestellen via onze nieuwe webshop.

Is videobellen een blijvertje in uw bedrijf? Dan hebben we handige tips voor een super-representatieve achtergrond voor uw werkplek.


Ondernemers zitten nooit stil. Daarom: heel veel succes, wijsheid en gezondheid in de komende periode!

Team Vermeulen & Vermeulen reclame
Marcel Vermeulen

Gezond voor medewerkers en klanten

Voordelige kartonnen preventieschermen

Snel een veilige oplossing voor uw balie, loket of bureau? Dan heeft Vermeulen & Vermeulen reclame iets voor uw front-office: budgetvriendelijke preventieschermen van karton.

Leverbaar in twee formaten:
- Klein (65x55cm) ideaal tussen 2 bureau's
- Groot (115x75cm) ideaal voor balies


Stabiel
Deze preventieschermen zijn gemaakt van stevig honingraat karton met een helder raam van transparant kunststof. Stabiele plaatsing op elk horizontaal oppervlak. Langdurig inzetbaar.

Met of zonder bedrukking
U kunt kiezen voor een uitvoering met of zonder bedrukking. Wij bieden u maar liefst 3 standaarddesigns. Natuurlijk kunt u deze preventieschermen ook door ons laten voorzien van uw eigen huisstijl. Op aanvraag zijn andere formaten, vormen en uitvoeringen mogelijk.
Bekijk & Bestel via onze nieuwe webshop

Nog meer hygiëne-artikelen:

Planchet voor schoonmaakmiddelen
  • Reinigingsmiddel + papierrol altijd bij de hand
  • Handig aan te brengen in de buurt van entrees en werkplekken
  • Vrijstaand of montage aan de wand
  • Achterwand kan worden voorzien van uw huisstijl
  • Gemaakt van gecoat metaal

Desinfectiezuil
  • Ontwikkeld in samenwerking met schoonmaakprofessionals
  • Modulair: voorzien van schroefaansluitingen t.b.v. accessoires
  • Kan worden uitgebreid met afvalbak, desinfectiedispenser en handdoekdispenser
  • Kan worden voorzien van uw huisstijl
  • Gemaakt van gecoat metaal
Neem gerust contact op voor meer informatie

Professioneel, ook op afstand

Fotogenieke achtergrond voor videobellen

Videobellen is hét alternatief voor live afspraken. Maar heeft u wel eens achterom gekeken tijdens het conferencen? Maak uw werkplek fotogeniek met een mooie achtergrond. Vermeulen & Vermeulen reclame heeft hiervoor diverse oplossingen

Stretchframe

Een Stretchframe biedt u vele manieren om uw achtergrond video-proof te maken. Een Stretchframe bestaat uit een aluminium kader met daarin een full-colour print op elastisch textiel. Deze print is op elk moment supersnel te wisselen.

Stretchframes zijn geschikt voor wandmontage. Ze kunnen ook worden voorzien van pootjes, waardoor ze stand-alone in de ruimte geplaatst kunnen worden. Eventueel kunnen wij uw Stretchframe voorzien van akoestisch dempend materiaal. Elke afmeting is mogelijk.

Productinformatie op onze website >

 
Neem gerust contact op voor meer informatie

Fotobehang


Ons Airtex fotobehang tovert elke wand om in een sfeervol decor. Dat is niet alleen mooi als achtergrond voor uw videogesprekken. Het is namelijk ook een aanwinst voor uw (thuis)kantoor. Elk design is mogelijk, van zakelijk tot ludiek. Uiteraard kunnen we ook uw huisstijl daarin verwerken.

Dit fotobehang is gemaakt van hoogwaardig materiaal, dat bovendien afwasbaar is. Het wordt naadloos aangebracht met speciale lijm voor een extra strak resultaat. Daar heeft u jarenlang plezier van!

Natuurlijk kunt u uw eigen foto als basis kiezen. U kunt ook online inspiratie vinden. Bijvoorbeeld op iStockPhoto of Rijksmuseum.nl.


Productinformatie op onze website >

 
Neem gerust contact op voor meer informatie

Gezien bij Jinek op RTL4

Brabant Mondmasker Initiatief

Ongewone tijden vragen om bijzondere oplossingen. Vermeulen & Vermeulen reclame is mede-oprichter van het Brabant Mondmasker Initiatief. Samen met vrijwilligers produceren we mondmaskers en medische schorten. Deze worden gratis ter beschikking gesteld aan zorginstellingen en medisch specialisten.

Snijmachine

De mondmaskers en medische schorten zijn gemaakt van speciaal getest medisch non-woven materiaal. We produceren deze op onze Zünd snijmachine. Deze is niet alleen geschikt voor het snijden van textiel, maar ook voor het frezen en snijden van plaatmaterialen en karton in grotere en kleinere oplagen.

Kosteloos

Inmiddels hebben we al duizenden mondmaskers en schorten kosteloos gedistribueerd. Op deze manier draagt Vermeulen & Vermeulen reclame zijn steentje bij aan een gezonde samenleving.

Bekijk de reportage bij Jinek (RTL4) >
 
Vermeulen & Vermeulen reclame
Vimmerik 20
5253 CB Nieuwkuijk
Nederland
+31 (0)416 320 640
info@vermeulenreclame.nl
vermeulenreclame.nl

            Facebook Twitter Instagram

            Facebook Twitter Instagram