Nieuwsbrief maart 2020
Beste relatie,

Het is een ongewone periode. Het team van Vermeulen & Vermeulen reclame leeft mee met iedereen die direct of indirect getroffen is door het corona-virus. Mensen in vitale beroepen wensen we veel energie en gezondheid toe. Voor hen is het alle hens aan dek.

In ons bedrijf doen we er alles aan om het werk zo normaal mogelijk te laten doorgaan. Uiteraard met inachtneming van alle preventieve maatregelen. Dus: extra hygiëne en afstand houden. Wie kan, werkt thuis.

In deze nieuwsbrief doen we u ideeën aan de hand voor corona-preventie in uw organisatie. Vraag ons gerust om meer uitleg en advies.


Laten we samen de schouders eronder zetten. Let op elkaar en blijf gezond!

Team Vermeulen & Vermeulen reclame
Marcel Vermeulen

Corona-preventie

Veiligheid voor medewerkers en bezoekers

Markeringen, instructies en preventieschermen zorgen voor veiligheid en hygiëne in uw bedrijf. Hiervoor heeft Vermeulen & Vermeulen reclame diverse oplossingen.

Deze producten bieden wij u (vanzelfsprekend) aan tegen normale prijzen. Precies zoals u van ons gewend bent. Voor ziekenhuizen en zorginstellingen hanteren wij speciale tarieven. Zo willen wij ons steentje bijdragen.

Bepaalde producten kunnen we - als u dat wilt - voor u voorzien van uw eigen logo of huisstijl. Informeer gerúst naar de mogelijkheden.
Bekijk hier al onze preventie-oplossingen

Wasinstructies met pictogrammen

Overzichtelijke uitleg over hygiënisch handenwassen
- Uitvoering als sticker of paneel
- Ook leverbaar in uw eigen huisstijl

Omgangsregels met pictogrammen

Handige geheugensteun voor medewerkers en bezoekers
- Uitvoering als sticker of paneel
- Ook leverbaar in uw eigen huisstijl

Vloerbelijning / markering

Markering waarmee u bezoekers en medewerkers wijst op de afstandsregel van 1,5 meter
- Voorzien van semi-permanente lijmlaag
- Geschikt voor gladde oppervlakken
- Voorzien van veilige antisliplaag
- Eenvoudig in te korten tot de gewenste maat

Cirkelvormige vloerstickers

Geheugensteun voor bezoekers en medewerkers om 1,5 meter afstand te bewaren
- Voorzien van semi-permanente lijmlaag
- Geschikt voor gladde oppervlakken
- Voorzien van veilige antisliplaag

Preventiescherm voor balies

Veiligheid voor uw front-office medewerkers
- Hygiënische oplossing. Gemakkelijk schoon te maken.
- Transparant
- Uitvoering: vrijstaand of op te hangen door middel van plafondhaken
- Ook leverbaar in uw eigen huisstijl

Expolinc magnetisch tekstpaneel

Duidelijkheid bij de entree

Helder en duidelijk communiceren van de corona-maatregelen in uw bedrijf? Dat begint al bij de entree. Expolinc tekstpanelen zijn de snelle professionele manier om uw bezoekers en medewerkers te informeren over de actuele gedragsregels in verband met veiligheid en hygiëne.

Diverse vormen en formaten

Expolinc magnetische panelen zijn verkrijgbaar in diverse vormen en formaten. Ze hebben een luxe, representatieve uitstraling. Het opzetten gaat onvoorstelbaar snel. Net als het wisselen van de boodschap trouwens.

Huisstijl

Vermeulen & Vermeulen reclame heeft alle Expolinc-mogelijkheden in eigen huis. De panelen zijn uit te voeren in uw huisstijl. Ons designteam kan desgewenst het ontwerp voor u verzorgen.
Meer informatie over onze Expolinc-panelen

Etched-glass folie

Privacy en sfeer in één

Etched-glass is een folie voor ruiten. Deze kan zowel binnen als buiten worden aangebracht. Het is een eigentijdse manier om raampartijen op een subtiele manier te voorzien van sfeervolle decoratie of reclame.

Lichtdoorlatend

Vermeulen & Vermeulen reclame brengt etched-glass folie (ook wel glas-etsfolie genoemd) aan op ruiten en glaswanden. Bijvoorbeeld van kantoren, spreekkamers, wachtruimten en deuren. Het materiaal is lichtdoorlatend maar niet transparant. Daardoor is het materiaal ook heel erg geschikt voor alle toepassingen waar een zekere mate van privacy wenselijk is.
 

Mogelijkheden

Etched-glass folie passen we op talloze manieren toe. Om te beginnen hebben we diverse structuren en kleurtinten in onze collectie. Lekker veel keuze en combinatiemogelijkheden dus. We kunnen het materiaal voorzien van een print, zoals een foto of logo. Die komt vanwege de lichtdoorlatendheid helemaal tot leven. Erg fraai. Natuurlijk kunnen we etched-glass folie ook uitsnijden in elke gewenste vorm.
Zo passen we etched-glass folies toe

Vermeulen & Vermeulen reclame
Vimmerik 20
5253 CB Nieuwkuijk
Nederland
+31 (0)416 320 640
info@vermeulenreclame.nl
vermeulenreclame.nl

            Facebook Twitter Instagram

            Facebook Twitter Instagram