Nieuwsbrief januari 2020
Beste relatie,

Een nieuw decennium! Heel veel geluk in 2020!

Wie er in ieder geval geluk hadden, dat waren de tientallen winnaars van een speciale Staatsloterij-MINI. Wat Vermeulen & Vermeulen reclame daarmee te maken heeft, leest u verderop in deze nieuwsbrief.

Wij starten het jaar met ons eigen feestje: Vermeulen & Vermeulen reclame is vanaf nu 3M Select Graphic Provider Gold. Een mooie (gouden) kroon op ons werk.


Veel leesplezier!

Team Vermeulen & Vermeulen reclame
Marcel Vermeulen

3M Select Graphic Provider Gold

Een gouden kroon op ons werk

Vermeulen & Vermeulen reclame is voortaan 3M Select Graphic Partner Gold. We waren al Silver en zien de Gold-status als een beloning voor ons team en hun zorgvuldige manier van werken.

3M Select Graphic Partner Gold... Da's een hele mond vol. In Nederland zijn er iets meer dan 10 signingbedrijven met deze titel. We moesten aan diverse voorwaarden voldoen op het gebied van vakmanschap, ervaring en materialenkennis. U begrijpt dus wel dat wij hartstikke trots zijn.

Voordelen

Ook voor u heeft dit voordelen: 3M projectgarantie en uitgebreidere technische ondersteuning bij complexe vraagstukken bijvoorbeeld. En goud of niet; we blijven natuurlijk álle kleuren voor u printen, snijden en plakken.
Lees verder

Stretchframe

Altijd een strak resultaat

Heeft u wisselende (seizoens)collecties of wilt u gewoon van tijd tot tijd eens iets anders in uw (bedrijfs)interieur? Dan is een Stretchframe van Vermeulen & Vermeulen reclame écht iets voor u! Dit is een herbruikbaar aluminium frame met daarin een gemakkelijk te wisselen print op elastisch textiel. Randen insteken, klaar! Het resultaat is altijd strak en verzorgd.

Akoestisch

Dankzij de fantastische kleurintensiteit van de print, komen zowel foto's als grafische ontwerpen tot leven. We leveren stretchframes niet alleen voor aan de wand, maar bijvoorbeeld ook in dubbelzijdige uitvoering, met prints aan beide zijden en uitgevoerd met voeten, zodat u ze stand-alone kunt neerzetten. Als divider op kantoor, of als reclame-object in uw beursstand. Ook met verlichting of voorzien van akoestisch dempend materiaal.

 
Lees álles over onze Stretchframes

Uitgelicht project

MINI's van de Staatsloterij

Het is feest in tientallen Nederlandse straten. De Staatsloterij deelde 250 MINI's uit tijdens de Oudejaarstrekking. En wij mochten ze van een feestelijke belettering voorzien.

Van a tot z

Staatsloterij zocht een reclamepartner die dergelijke grote projecten van a tot z aan kan. Staatsloterij leverde de illustraties aan. Wij bedachten het concept, het ontwerp en natuurlijk prints en montage. Dankzij een goede voorbereiding konden we de overlast bij de klant tot een minimum beperken.

Ultra-removable

Al met al best een hele operatie. Omdat we inschatten dat de eigenaren uiteindelijk het liefst zonder feestdecoraties wilden rondrijden, hebben we de MINI's allemaal voorzien van een ultra-removable folie van 3M. En móchten ze nadien hun MINI graag nog wat opleuken en personaliseren, dan kunnen ze natuurlijk áltijd even in Nieuwkuijk aanbellen!
Wij beletteren ook úw wagenpark

Uitgelicht project

Lockers Medifit

Di-Noc interieurfolie máákt uw interieur. Bij Medifit Healthclub in Drunen zagen ze dat wel zitten. Het resultaat: een sfeervolle look voor hun lockers.

Hout

De witte lockers van Medifit Healthclub konden gastvrijer, vonden ze. Daarom hebben wij deze voorzien van een sfeervolle houtstructuur. Dat past stukken beter bij de uitnodigende sfeer van deze Drunense sportschool.

Talloze kleuren en structuren

Met Di-Noc interieurfolie biedt Vermeulen & Vermeulen reclame u een nieuw interieur zonder breekwerk. Ideaal voor bijvoorbeeld kantoorruimten, entrees en balies. Vraag ons gerust eens naar de talloze mogelijkheden en structuren!
Ook een nieuw interieur?

We zijn in de race

Internationale award!

Eens in de zoveel tijd kunnen we helemaal los gaan op ontwerp en uitvoering. Zoals bij de Porsche 911 die we speciaal hebben ontworpen en uitgevoerd voor de Streetgasm2000-rally. Met deze Porsche 911 Turbo S - Fenix zijn we doorgedrongen tot de Fespa-shortlist 2020. Dat wil zeggen dat 'onze' Porsche behoort tot wereldwijd de 5 best beletterde voertuigen ter wereld.

Kanonnen

De opdracht was: zorg voor een auto die je niet kunt missen als-ie langsrijdt. Als inspiratie diende de nieuwe Rollercoaster van Toverland. De eerste stap was het ontwerp. Voor de uitvoering hebben we gebruik gemaakt van diverse technieken. De opvallende feniks-kop op het front hebben we gecombineerd met twee vuurspuwende kanonnen. 

Finale

Eind maart 2020 is de finale in Madrid. We houden u op de hoogte, maar voor ons kan dit avontuur nu al niet meer kapot!
Ook autogek?
Vermeulen & Vermeulen reclame
Vimmerik 20
5253 CB Nieuwkuijk
Nederland
+31 (0)416 320 640
info@vermeulenreclame.nl
vermeulenreclame.nl

            Facebook Twitter Instagram

            Facebook Twitter Instagram