Nieuwsbrief najaar 2019
Beste relatie,

U kent Vermeulen & Vermeulen reclame natuurlijk van onze beletteringen, carwraps en reclamematerialen. Maar er komt nog veel meer moois uit onze handen.

Vanuit onze liefde voor folie ontstond bijvoorbeeld ons Di-Noc programma met ontelbare mogelijkheden op het gebied van interieurrenovatie. Ook laten wij u enkele projecten zien van de afgelopen tijd.

Een kijkje in de keuken van Vermeulen & Vermeulen reclame. Veel leesplezier!

Team Vermeulen & Vermeulen reclame
Marcel Vermeulen

Di-Noc renovatiefolie

Een nieuw interieur zonder breekwerk

Een frisse wind door het interieur van uw kantoor, keuken of entree? Vermeulen & Vermeulen reclame renoveert deuren, panelen, wandbetimmeringen, balies en keukens met topkwaliteit 3M Di-Noc renovatiefolie.

Kan het interieur van uw kantoor of woning best nog een tijdje mee, maar is het niet helemaal meer van deze tijd? Verras uzelf, bezoekers en medewerkers met een metamorfose door Vermeulen & Vermeulen reclame. De kwaliteit van onze interieurfolie is ongeëvenaard. De folie is duurzaam, kan tegen een stootje en is zeer gemakkelijk in onderhoud.

Mogelijkheden

3M Di-Noc is er in vele uitvoeringen. Houtstructuren, metaalglans, uni-kleuren, metallics, carbon-look, fantasiemotieven, wandweefselstructuur en zelfs steen, beton en leder. Kies voor een subtiele of uitbundige verandering. U zult versteld staan van de mogelijkheden en de kwaliteit.

Zonder overlast

Di-Noc wordt aangebracht zonder schuren, zonder breekwerk, dus ook zonder stof. Dankzij de uitgekiende kwaliteit, zijn de gerenoveerde delen direct weer te gebruiken. Wilt u ook een update voor uw interieur - zonder overlast? Informeer dan eens naar de mogelijkheden.
Alles over 3M Di-Noc renovatiefolie

Naadloos fotobehang

Als de muren konden spreken...

Nóg een inspirerende tip om uw interieur aan te pakken: fotobehang. Zowel het materiaal als de print zijn van superieure kwaliteit. Mooi strak aangebracht met speciale lijm. Voor jarenlang plezier!

Sfeer

Laat uw muren spreken. Kies voor een opvallend of subtiel ontwerp. We helpen u daar trouwens graag bij. Kies een foto als basis, of uw logo in combinatie met de kleuren uit uw huisstijl. Helemaal afgestemd op uw wensen. Zo creëren we sfeer op uw bedrijf of thuis.

Uitstraling

Fotobehang van Vermeulen & Vermeulen reclame wordt naadloos aangebracht, is afwasbaar en heeft een heel mooie matte uitstraling door de gewoven structuur.
Meer informatie over Fotobehang

Uitgelicht project

Cooler Master on the Road: belettering truck met oplegger

Wie belang hecht aan een overtuigende communicatie met zijn klanten, moet zéker eens een kijkje nemen bij Cooler Master. Voor hun roadshow heeft Vermeulen & Vermeulen reclame een truck met oplegger vanbuiten én vanbinnen inclusief plafond en dak voorzien van een complete wrap en belettering.

Stijl

De truck kreeg aan de buitenzijde een wrap. Net als de trailer. We hebben daarvoor gebruik gemaakt van zowel matte als glanzende folie. Ook het dak werd door ons geplakt. De ramen in de trailer werden voorzien van bijpassende transparante folie met print. Heel bijzonder is ook het interieur. Omdat de oplegger wordt gebruikt voor demonstraties en workshops, is de stijl van buiten doorgetrokken naar binnen.

Ruimte

Truck én trailer zijn in onze werkplaats in Nieuwkuijk gedaan. Sinds onze verhuizing naar Nieuwkuijk hebben we daarvoor alle ruimte. Uiteraard kunnen we uw vrachtwagens ook op uw bedrijf beletteren. Wilt u een magische uitstraling voor uw trucks? Informeer gerust eens naar de mogelijkheden!
Lees meer over onze vrachtwagenbeletteringen

Uitgelicht project

Reclamezuil Q-invest

Laat zien waar u gevestigd bent, met een reclamezuil van Vermeulen & Vermeulen reclame. Da's een échte klantenstopper. De mogelijkheden zijn eindeloos.

3D met indirecte verlichting

Voor Q-invest, dat uit diverse bedrijfsonderdelen bestaat, hebben we bijvoorbeeld gekozen voor een solide zuil met een groot oppervlak, zodat alle namen netjes geordend een plekje vonden. Het kenmerkende logo van Q-invest is in 3D uitgevoerd. In het 3D object zijn energiezuinige powerleds verwerkt. Het licht schijnt door het gele semi-transparante acrylaat achter de letters voor een subtiele indirecte verlichting.

Modellen

Informeer naar de vele modellen en materialen. Van kunststof tot aluminium, verlicht of onverlicht. Van groot tot klein en van breed tot smal. Vermeulen & Vermeulen reclame plaatst uw nieuwe zuil, compleet met fundering. Goed voor jarenlang plezier.
Ontdek alles over onze reclamezuilen
Vermeulen & Vermeulen reclame
Vimmerik 20
5253 CB Nieuwkuijk
Nederland
+31 (0)416 320 640
info@vermeulenreclame.nl
vermeulenreclame.nl

Facebook Twitter Instagram

Facebook Twitter Instagram