Lakbescherming

Lakbescherming

Lakbescherming met folie
houdt autolakken fabrieksorigineel

Met de juiste lakbescherming blijven auto's helemaal als nieuw! Dankzij de hoogwaardige lakbeschermingsfolies van Vermeulen & Vermeulen reclame krijgen krasjes, vogelpoep, steenslag en kleine parkeerschades geen vat op de lak. Ook is de lak beter beschermd tegen invloeden van de zon en andere weerselementen.

Fabrieksoriginele lak

Onze paint protection folies bieden bescherming aan de fabrieksoriginele lak. Dat is gunstig voor de conditie en de waarde van de auto. Ze zijn verkrijgbaar in glans en satijn. Deze PU-folie is nagenoeg onzichtbaar en heeft zelfherstellende eigenschappen. Krasjes in de folie trekken dus weg onder invloed van warmte.

Diverse merken

Het aanbrengen gebeurt volgens een voorgeschreven procedé. Vermeulen & Vermeulen reclame heeft een speciale training gevolgd voor het verwerken van Xpel Paint Protection Film. Daardoor zijn wij gecertificeerd als Xpel factory trained installer. Ook zijn wij dealer van de lakbeschermingsfolies van de merken 3M, Avery en PremiumShield.

Lakbescherming

Het vaakst passen wij lakbescherming toe op klassiekers, youngtimers en nieuwe auto’s. Daarbij brengen wij de folie op maat gesneden aan op de carrosserie. Denk bijvoorbeeld aan de volledige voorzijde, het dak, de bovenzijde van de achterbumper, de instap en de deurranden.

Steenslagbescherming

Steenslagbescherming voorkomt lakbeschadigingen door steentjes. Deze ontsieren de auto en zijn vaak het begin van roest. De meest in het oog springende carrosseriedelen zijn het meest gevoelig voor steenslag. Daarom brengen we steenslagbescherming meestal aan op de voorzijde, skirts, spiegels en zijschermen van de auto.

Onderhoud

Al onze anti-steenslagfolies kunnen in principe hetzelfde onderhoud ondergaan als de rest van de auto. Dus het wassen van een voertuig met lakbescherming is geen enkel probleem. Om uw Xpel lakbescherming langdurig in goede conditie te houden, kunnen wij deze nabehandelen met Xpel Fusion Plus. Dat is een keramische coating die helemaal is afgestemd op de flexibiliteit van Xpel lakbeschermingsfolie.

Opdrachtgevers

Vermeulen & Vermeulen brengt lakbeschermingsfolie en anti-steenslagfolie aan op exoten, klassiekers, youngtimers en andere personenauto’s. Ook passen wij deze toe op vrachtwagens en bedrijfswagens. Dit doen wij voornamelijk in opdracht van particuliere autobezitters, autodealers, fleetowners en leasebedrijven.
Lakbescherming Aston Martin Vantage V12.
De volgende onderdelen zijn behandeld:
-Bumper voor volledig
-Zijschermen voor volledig
-Dorpels volledig (rockerpanels)
-Motorkap volledig
-A-stijlen
-Deel op heupen
-Koplampen
-Kofferbak bescherming bovenzijde bumper