Beurswanden

Beurswanden en balies

Een complete beursindeling in een handomdraai
compleet met een achterwand en balie

Voor grote of kleine beurzen heeft Vermeulen & Vermeulen reclame een fantastisch beurssysteem. Met de koppelbare, uitbreidbare diplaysystemen van Expolinc geeft u elke beursstand de juiste invulling. Uiteraard zijn onze beurssystemen helemaal naar eigen ontwerp uit te voeren.

Beurswand

Expolinc displaysystemen zijn er in vele uitvoeringen. Dankzij de modulaire opbouw stelt u zelf gemakkelijk uw eigen pakket samen dat u door Vermeulen & Vermeulen reclame laat uitvoeren in uw eigen huisstijl.

Herbruikbaar

Onvoorstelbaar hoe snel u zelf in enkele minuten een complete beurswand of balie kunt neerzetten. En na afloop van de beurs pakt u alle elementen weer keurig in, klaar voor de volgende beurs of expositie. De elementen passen in een tas, goed beschermd en handig mee te nemen.

Opdrachtgevers

Vermeulen & Vermeulen reclame levert Expolinc displaysystemen en produceert speciaal voor u de juiste invulling ervan. Dat doen wij voor uiteenlopende zakelijke opdrachtgevers die op een gemakkelijke wijze maximale exposure willen bereiken op beurzen en tentoonstellingen.

Beurswand/Textiel pop-up wand Umbro

Magneetframe TE Connectivity

Durea beurswand met transportkoffer en balie

Expolinc beurswanden

Expolinc beurswanden

Expolinc beurswanden

Expolinc beurswanden