Beurswanden en balies

Beurswanden en balies

Een complete beursindeling in een handomdraai
compleet met een achterwand en balie

Voor grote of kleine beurzen heeft Vermeulen & Vermeulen reclame een fantastisch beurssysteem. Met de koppelbare, uitbreidbare diplaysystemen van Expolinc geeft u elke beursstand de juiste invulling. De focus van Expolinc is kwaliteit. Daarom bieden wij alleen de hoogste kwaliteit en leveren wij onze producten met levenslange garantie. Uiteraard zijn onze beurssystemen helemaal naar eigen ontwerp uit te voeren.

Beurswand

Expolinc displaysystemen zijn er in vele uitvoeringen. Dankzij de modulaire opbouw stelt u zelf gemakkelijk uw eigen pakket samen dat u door Vermeulen & Vermeulen reclame laat uitvoeren in uw eigen huisstijl.

Herbruikbaar

Onvoorstelbaar hoe snel u zelf in enkele minuten een complete beurswand of balie kunt neerzetten. En na afloop van de beurs pakt u alle elementen weer keurig in, klaar voor de volgende beurs of expositie. De elementen passen in een tas, goed beschermd en handig mee te nemen.

Opdrachtgevers

Vermeulen & Vermeulen reclame levert Expolinc displaysystemen en produceert speciaal voor u de juiste invulling ervan. Dat doen wij voor uiteenlopende zakelijke opdrachtgevers die op een gemakkelijke wijze maximale exposure willen bereiken op beurzen en tentoonstellingen.

Beurswand/Textiel pop-up wand Umbro

Magneetframe TE Connectivity

Durea beurswand met transportkoffer en balie

Expolinc beurswanden

Expolinc beurswanden

Expolinc beurswanden

Expolinc beurswanden